2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Mimarlık Bölümü Yaz Stajı Başvuru Tarihleri Ve Başvuru Formu

10 May

MİMARLIK BÖLÜMÜ

ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Mimarlık Bölümü öğrencilerinin dönem stajı yapacak olanlar için her yıl olduğu gibi bu yıl da Fakültemiz web sitesinde yaz stajı başvuru formu yayınlanacaktır. Stajyer öğrencilerin işlemlerinin sorunsuz yapılması için Dekanlığımız tarafından yaz okulu almayacak ve yaz okulu alacak olan öğrenciler için iki ayrı staj başlama tarihi belirlenmiştir. Öğrencilerin staj SGK ödeme işlemlerinin sorunsuz uygulanabilmesi için staj başvuru formunu word ortamında doldurup aşağıda belirtilen tarihlerden birini başlangıç tarihi olarak belirlemeli ve eksiksiz ıslak imzalı olarak Dekanlığımız mali işler birimi personeli Güngör AYSU' ya staj başlama tarihinden en az 10 (on) gün önce teslim etmeleri gerekmektedir.

İlgili Öğrencilerimize Duyurulur.

Staj Başlama Tarihi

Yaz Okulu Almayacak Öğrenciler: 10.06.2019

Yaz Okulu Alacak Öğrenciler        : 19.08.2019

Staj Başvuru Formu İçin Tıklayınız.