Musiki Akşamında

02 Oca

• Sanat,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi

Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen Kanun Dinletisi, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Volkan Gidiş tarafından icra edilen kanun dinletisine,  Abant İzzet Baysal Üniversitesi yaylı quartet ekibi de eşlik etti. Kemanda Öğr. Gör. Savaş İnciroğlu ve İbrahim Kıvrak, viyoloda Savaş İçli, viyolonselde Abdullah Sandıkkaya yer aldı.

Birbirinden değerli parçalara büyük bir ustalıkla ses veren Yrd. Doç. Dr. Volkan Gidiş ve sanatçı ekibi; Evcara Kanun Taksimi ve Saz Semaisi, Değdi Saçlarıma Bahar Gülleri, Elimdeki Kemane, Kütahya’nın Pınarları ve Cigarettes Papirossen parçalarından oluşan repertuarla dinleyicilere güzel bir müzik ziyafeti yaşattı. Sanatçıların muhteşem bir uyum içinde gerçekleştirdikleri müzikal performanslarına dinleyiciler alkışlarıyla eşlik etti. Musiki ve coşku dolu program, katılımcılar tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi.

Kanun Dinletisi’nin sonunda Yrd. Doç. Dr. Volkan Gidiş ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi yaylı quartet ekibinde yer alan Öğr. Gör. Savaş İnciroğlu, İbrahim Kıvrak, Savaş İçli ve Abdullah Sandıkkaya’ya Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.