Numune Hastanesi ve Çevresi Değerlendirme Projesi Ulusal Fikir Yarışmasında Öğrencilerimize Mansiyon Ödülü

03 Şub

Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Ankara Tabip Odası tarafından düzenlenen Kent Düşleri Proje Fikir yarışmalarının on birincisi olan Numune Hastanesi ve Çevresi Değerlendirme Projesi Ulusal Fikir Yarışması’na, Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü öğrencileri 19-20 Güz Döneminde açılan, MMR 401 Mimari Tasarım V dersi kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Duygu GÖKCE danışmanlığında hazırladıkları projeleri ile katılım sağlamışlardır. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda ön elemeden geçen ve ilk on beşe giren iki projenin sahipleri olan öğrencilerimiz Melisa TURAN, Miras ÖZER, Ceren NACAR, Şeyda Deniz BEKLER, Fatih ARIKAN, Turan TAŞPINAR ve Evren AYDEMİR Mimarlar Odası’nda düzenlenen değerlendirme konferansına davet edilerek proje sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.  Fatih ARIKAN, Turan TAŞPINAR ve Evren AYDEMİR’e ait proje ise mansiyon ödülüne layık görülmüştür. Projeye ilişkin detaylar için http://numune.mimarlarodasiankara.org/index.php?Did=56 adresini ziyaret edebilirsiniz.  Yarışmaya katılan tüm Mimarlık Bölümü 4. sınıf öğrencilerimizi kutlarız.