Müzik Bölümüne Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Dikkatine

03 Eyl

Kesin Kayıt Asil olarak kazanan adaylar için kesin kayıtlar: 04-06 Eylül 2019 tarihlerinde çalışma saatleri içerisinde (08:00 - 17:00) yapılacaktır. (hafta sonu kayıt kabul edilmeyecektir).

Yedek Kayıtlar: 09-11 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacaktır.

1. Kesin kayıt hakkını kazanan adaylar ilan edilen kayıt süresi içinde gerekli belgeleri eksiksiz olarak kayıt yerine teslim etmek suretiyle kayıtlarını yaptırırlar.

2. Kesin kayda hak kazanan ve ilan edilen listede belirtilen süre içinde kayıtlarını yaptırmayan (son gün saat 17:00’den sonra gelen adaylar kesinlikle kabul edilmez) veya gerekli belgeleri kayıt bürosuna teslim etmeyenlerin kesin kayıt hakları sona erer.

3. Boş kalan kontenjan kadar yedek listedeki adayların ilanı Fakülte web sayfası ve panolarından duyurulur. İlan edilen tarihlerde kaydını yaptırmayan adaylar hakkını kesin kayıt hakkını kaybetmiş sayılır.

4. Bu kılavuzda belirtilen koşulları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılır. Koşulları taşımadığı halde sınavlara katılan veya kayıt yaptıran adayların sınav sonuçları ve kayıtları iptal edilir. Gerekli koşulları taşımadıkları sonradan anlaşılan adaylar ile bu koşulları daha sonra kaybeden adayların kayıtları silinir.