Üniversitemiz Öğretim Üyeleri Lise Öğrencileri İle Buluştu

15 Oca

Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyeleri Düzce Güzel Sanatlar Lisesi'nin düzenlediği "Kariyer Günleri"nde bilgi ve deneyimlerini liseli öğrencilerle paylaştı.

Düzce Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin bilgilendirildiği kariyer günleri etkinliğine, Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyelerimiz; Müzik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Çokamay, Doç. Dr. Haluk Yücel ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Kaptan katıldı.

Üniversitemiz, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü hakkında bilgiler paylaşan öğretim üyelerimiz, kendi kariyer çizgilerini de paylaşarak, üniversite adayı öğrencilerle ve öğretmenleri ile görüş alışverişinde bulundu. Öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğu etkinlikte, Dr. Öğr. Uyesi Ayşe Kaptan, katılımcılara mini bir müzik resitali sundu.

Öğrencilerin merak ettikleri soruları da yanıtlayan öğretim üyelerimiz, her iki okul arasında iş birlikteliklerinin yapılması temennisi ile programı sonlandırdı.