Üniversitemizden Piyano ve Kemençe Resitali

27 Mar

Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen “Piyano ve Kemençe Resitali”, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üy. Ayşe Kaptan ve Dr. Öğr. Üy. Filiz Kaya Işık, keyifli bir müzik dinletisi icra etti. Son dönemlerde batı müziği enstrümanları ile Türk Müziği icrasının sıklıkla karşımıza çıktığı ifade edilen programda, Türk Müziği enstrümanlarından klasik kemençe ile tamamen batı müziğinden oluşan bir repertuarın Üniversitemizde gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yapıldı.

Piyanoda Ayşe Kaptan ve kemençede Filiz Kaya Işık, başarılı bir sahne performansı sergileyerek dinleyicilere keyifli bir müzik akşamı yaşattı. Birbirinden değerli eserlere notalarıyla hayat veren öğretim üyelerimiz, büyük beğeni topladı.

İlgi ve beğeniyle takip edilen konsersin sonunda, Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran tarafından Dr. Öğr. Üy. Ayşe Kaptan ve Dr. Öğr. Üy. Filiz Kaya Işık’a teşekkür belgesi takdim edildi.