NOT ORTALAMASINA GÖRE KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLAR

07 Ağu

Fakültemiz Lisans Programlarına 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi için Yapılan Kurumlararası Yatay Geçiş ( Not Ortalamasına Göre) Başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Sonuçları görmek için TIKLAYINIZ.

*Yatay geçiş için  belirtilen süre içerisinde başvuru evrakı ulaşmayanlar listeye dahil edilmemiştir.

KAYIT İŞLEMLERİ:

Kesin Kayıt Tarihleri : 17-21 Ağustos 2020

Yedek Kayıt Tarihleri: 24-28 Ağustos 2020

*Kesin kayıt hakkı kazananların kayıtları belirtilen tarihler arasında yapılacaktır.

*Kesin kayıt için fakültemize gelinmesine gerek yoktur.

*Kesin kayıt için aşağıdaki KAYIT FORMU'nun doldurularak stf@duzce.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

*Kayıt Formu gönderenlerin kayıtları  başvuru evrakı üzerinden yapılacaktır.

*Kesin kayıt tarihleri arasında kayıt formunu göndermeyenler kayıt hakkını kaybedecektir.

*Herhangi bir nedenle kesin kayıt yaptırmayacak olanlar aşağıdaki FERAGAT FORMU'nu doldurarak stf@duzce.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

*Kesin kayıt yaptırılmaması sonucu kontenjanların boş kalması halinde belirtilen tarihler arasında yedek kayıtlar yapılacaktır.

KAYIT FORMU

FERAGAT FORMU