“Sanat Yapıtı Olarak Defter” Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

04 Tem

Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü ile İF Elektronik Ltd. Şti. iş birliğinde bölüm öğrencileri için düzenlenen “Sanat Yapıtı Olarak Defter” yarışması sonuçları belli oldu.

Yarışma, iş insanı koleksiyoner Orhan Karadoğan’ın desteğiyle;  öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak, deneyim sahibi olmalarını sağlamak ve eğitim-öğretim hayatlarına destek olmak amacıyla düzenlendi.

Yarışma sonucunda öğrencilerimizden; Ersin Doğan birinci olurken, Burcu Uğurlu ikinci, Güzin Dilara Kılıç ise üçüncü oldu. Ayrıca Ahmet Berkay Koçak, Elif Akıncı, Erkan Şakar ve Gülcan Keskin jüri özel ödülüne layık görüldü. Öğrencilerimizden; Alara Başar, Berivan Tutan, Burak Çelik, Bünyamin Kurt, Elif Paş, Emine Dertlioğlu, Gamze Acar, Gizem İnci Yazıcı, İpek Sarıçiçek, Mahsun Akelma, Merve Sarı ve Zarife Acarlı ise sergileme ödülü elde etti.

Birinci olan öğrencimize Orhan Karadoğan tarafından 1 yıllık burs verileceği yarışma sonucunda, ödül alan ve Jüri özel ödülüne layık görülen öğrencilerimiz, İstanbul’da galeri ve müze ziyaretlerinden oluşan sanat gezisine katılmaya ve eserleriyle Emel&Orhan Karadoğan koleksiyonuna girmeye hak kazandı.