Ders Dışı Etkinlik Dersi (DED100)

19 Şub

Ders Dışı Etkinlik Dersi (DED100) öğrencilerimizin, Üniversitemizde gerçekleştirilen etkinliklerden (sempozyum, seminer, panel, sergi, vd.) AKTS kazanmalarına yönelik tasarlanmış bir seçmeli derstir.

Üniversite geneli seçmeli ders olarak 2019-2020 yılında ilk kez açılan Ders Dışı Etkinlik Dersi, aşağıda yer alan "Bilgi Duyurusu" linkinde gösterilen DED100 LOGOSUNUN yer aldığı etkinlikler için geçerlidir. Bu Üniversite Geneli Seçmeli dersi seçen öğrencilerimiz logo ile belirtilen etkinliklere katıldıkları saate bağlı olarak; zaman aralıklarından hangisine karşılık geliyorsa öğrenciye ilgili dilimdeki harf notu verilir. Öğrencinin bu etkinliğe katılımının sağlanması için etkinlik salonunda, internete girebileceği mobil cihaz ile yapması gereken basit işlemler vardır. "Ders dışı etkinliğe nasıl katılırım rehberi" bu aşamaları anlatmaktadır.

Bilgi Duyurusu için tıklayınız.

Ders Dışı Etkinlik Dersine Nasıl Katılırım Rehberi için tıklayınız.

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.