Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde 2017-2018 Akademik Yılı’nın İkinci Açık Kapı Günü Gerçekleştirildi

01 Ara

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde Dekan Vekili Prof. Dr. Emine Yıldız Doyran tarafından 2017 yılında gerçekleştirilmeye başlayan Açık Kapı Günü, Üniversitemiz mensupları ve üniversite dışından gelen katılımcılarla devam ediyor.

İkincisi gerçekleştirilen Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Açık Kapı Gününde; akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm konuklar, Prof. Dr. Emine Yıldız Doyran ile bir araya geldi. Kendisine iletilen eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve sanatsal faaliyetlere yönelik birçok konuyu değerlendiren Prof. Dr. Doyran, “Yeni kurulan bir Fakülte olmamıza rağmen hızla büyüyor ve gelişiyoruz.” ifadesini kullandı.

Açık Kapı Gününe katılan tüm mensuplarımızla ayrı ayrı görüşen ve her fikrin ve çözüm önerisinin değerli olduğunu belirten Prof. Dr. Emine Yıldız Doyran, kapılarının sadece Açık Kapı Gününde değil, her gün açık olduğunu dile getirerek, “Çözüm odaklı yaklaşımımızla, her zaman değerli mensuplarımızın yanındayız.” şeklinde konuştu.